www.legumebio.ro

Noi producem , clientii nostrii consuma !

Cum cumpar ?

Cum cumpăr ?

Cum pot vedea oferta actualizata ?

       Pentru a cumpara produse de la noi ,prima oara trebuie sa dati click" aici  "pentru inregistrare  in baza noastra de date ,dupa care in scurt timp dupa completarea datelor veti primi un email pentru confirmarea adresei de email .Din acest moment sunteti inscris in baza noastra de date si veti putea da comanda pentru zilele in care facem livrari .

        Deoarece produsele din oferta de pe site nu sunt actualizate cu preturile , imediat ce va inregistrati  va vom trimite un formular de comanda ce contine oferta de produse actualizata la zi . Din momentul in care ati fost inregistrat  in baza noastra de date veti primi de doua ori pe saptamana , luni si joi dimineata , formularul de comanda cu oferta noastra la zi ,indiferent daca doriti sa comandati sau nu. In cazul in care doriti sa dati o comanda atunci  trebuie sa completati cantitatile  din produsele pe care doriti sa le primiti, adresa si numarul de telefon si sa apasati butonul “ Finalizeaza comanda “. De regula noi livram produsele   marti si vineri sau chiar  de trei ori pe saptamana in functie de numarul de clienti pe care ii avem ,intodeauna numai dupa ora 18:30 pentru ca pana la accea ora suntem  la ferma si recoltam produsele pe care le livram proaspete in seara respectiva . Livrarea o facem la adresa pe care dumneavoastra o mentionati  pe formularul de comanda , anuntandu-va inainte cu aproximativ 30 min printr-un apel telefonic.

       Deocamdata nu exista suma minima pentru comanda ,iar atunci cand nu mai doriti sa mai primiti oferta la zi ,trebuie doar sa dati clik pe butonul de “dezabonare” si automat sunteti scos din  din baza de date si nu veti mai primi ofertele noastre .

Daca doriti mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati pe E-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Bine ati venit in lumea bio .